Nieuws

ZONDAG 14 APRIL 2019; THE NORTHERN ROMANTIC FINISSAGE!

Aanstaande zondag 14 april is van 13.00 tot 16.00 de finissage van de tentoonstelling “Noordelijke tekeningen” in het 15e -eeuwse monumentale kerkje in Muiderberg, een steenworp van het IJmeer! Er is een kleine selectie van tekenwerk op papier en porselein te zien. Om 12.30 is er Noors winterzwemmen in het IJmeer, daarna is er hete gløgg en pannekaker! Om 14.30 uur hou ik een lezing over de tijd die ik als artist in residence doorbracht in Noorwegen. Van harte welkom!!

Kerk aan zee, Kerkpad 2, Muiderberg.  (Kerk aan Zee is een kleinschalig kunstproject met maandelijks wisselende exposities en concerten. Meer info op  https://kerkaanzee.nl/cultuur-aan-zee/kunst-aan-zee )

 

“THE NORTHERN ROMANTIC”

Noordelijke tekeningen en porseleinwerk van Ingrid Pasmans in “Kunst aan zee” Kerkpad 2,in Muiderberg. Zondag 10, 17, 24 maart, 7 en 14 april, 13.00-16.00 uur

In het 15e -eeuwse monumentale kerkje is een  selectie van het werk wat Ingrid Pasmans maakte tijdens haar artist in residency periode in Noorwegen te zien.

Opening zondag 10 maart 14.30-16.00 uur. Van harte welkom!

Ingrid Pasmans is ook aanwezig op zondag 14 april, er is dan een lezing over haar werkperiode in Noorwegen en er is winterzwemmen!

 

SOLO IN MUSEUM KABUSO, NOORWEGEN

Het werk wat Ingrid Pasmans maakte tijdens haar artist in residency wordt getoond in de foyer van Museum Kabuso in Øystese, Noorwegen tijdens een grote expositie over kunst en botanica. Er is werk te zien van twee negentiende-eeuwse botanische tekenaars,  werk van hedendaags kunstenaar Ine Harrang en van Ingrid Pasmans.

zie ook  https://www.khmessen.no/blog/2018/11/01/hardanger-herbarium/

 

EXPOSITIE IN ODDA

Tijdens haar artist in residence periode zal Ingrid Pasmans meedoen aan ODDArt, een regionale kunstmanifestatie in Odda, Noorwegen, van 30 augustus tot 2 september 2018

 

ARTIST IN RESIDENCE ZOMER 2018

In augustus en september 2018 zal Ingrid Pasmans  als artist in residence werken in Kunstenarshuset Messen, international artist residence, in Alvik, Noorwegen.

 

WORKSHOPS EN CURSUSSEN 2018/2019

In de Hermitage geeft Ingrid Pasmans regelmatig workshops schilderen.  Van oktober-mei geeft Ingrid Pasmans cursussen in het Rijksmuseum en Cultuurhuis Wherelant Pumrerend.

 

ARTIKEL IN KLEINE K , 2017

In het online keramiek tijdschrift “kleine k” verscheen in augustus 2017 een artikel over het werk van Ingrid Pasmans door Mels Boon.
zie; www.deKleineK.nl

 

ALTIJD TE ZIEN, WERKEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Brikhof Purmerend, tunnelonderdoorgang.(tekening en keramiek)
Banning Cocqgracht Purmerend, (5 m. hog keramiekwerk op buitenmuur)
Rosenholm, Haarlemmermeer (5 emailplaten aan buitenmuur)
De ontdektuin, basischool de Pinksterbloem Amsterdam (tegelvloer binnentuin)
Arcadia, trouwzaal gemeente Diemen
Mollenmuur, Oetewalerstraat Amsterdam (17 emailplaten op buitenmuur)